Tijd voor grootse plannen!

Ik heb grootse plannen voor Liefdevol Lijf!

Ik ga jullie nog niet vertellen wat, maar ik kan je verzekeren, het is ongelofelijk gaaf!

Om mijn grootse plannen te kunnen realiseren moet ik nog heel veel doen. De komende zomerperiode is daar, wat mij betreft, ideaal voor. Tijd om me volledig te kunnen focussen en veel zaken aan te pakken.

Ik heb dus besloten om deze periode Liefdevol Lijf even op een laag pitje te zetten.

Helemaal non-actief ben ik niet. Ik zal best nog wel eens wat delen op Facebook bijvoorbeeld maar dit zal niet dagelijks zijn en niet met regelmaat zoals jullie van mij gewend zijn. Ik zal namelijk al mijn aandacht nodig hebben om mijn mooie en inspirerende plannen uit te kunnen werken.

Ook wil ik nog een periode tijd en aandacht aan zoonlief besteden tijdens onze echte vakantie samen.

Dus in het kort:

vanaf 28 juni a.s. t/m 24 augustus staat liefdevol Lijf even op een laag pitje

Om daarna terug te komen met fantastisch nieuws!

dream bigIk wens jullie allemaal een heerlijke vakantie met veel rust, liefdevolle en inspirerende momenten en alles wat je nodig hebt om weer even bij te tanken!

Tot snel!

Sprankelende groet,

Ritska

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*