Programma’s

Wil jij je voedingspatroon aanpassen en energieker, gezonder en in balans door het leven gaan?

Ontdek op deze pagina hoe ik jou hierbij kan helpen. Op basis van het gratis kennismakingsgesprek bepalen we of we de uitdaging samen aangaan.

Dan volgt een uitgebreide intake aan de hand van een door jou vooraf ingevuld voedingsdagboek.

Verschillende metingen geven inzicht in de conditie van jouw lichaam:

  • urine pH-waarde
  • vitamines en mineralen
  • voedingsallergieën of -intoleranties

Aan de hand van de gegevens uit de intake, het voedingsdagboek en de metingen maak ik een voorstel. De volgende onderdelen kunnen daarbij ingezet worden:

  • voedingsadvies op maat: van opstartfase tot het bereiken van het gewenste resultaat
  • ontgiften, ontslakken, detoxen, ontzuren met ondersteuning van Jentschura producten
  • aanvulling van vitamines en mineralen met Schüssler celzouten
  • ondersteuning met Bach bloesems
  • coaching om inzicht te krijgen in de (emotionele) patronen die jouw levensstijl beïnvloeden en hoe je deze – ook met behulp van gezonde voeding – kunt doorbreken

Alle onderdelen kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar ingezet worden.

Wil je meer informatie? Kijk hieronder voor de verschillende programma’s of neem contact met me op en ik beantwoord je vragen.

Voedingspatroonsessie
Doel: Advies voor aanpassen van je voedingspatroon voor optimaal resultaat. Inzicht in je eetpatroon en je mogelijke valkuilen.
Type: 1 op 1 voedingsadvies met Liefdevol Lijf
Duur: half uur via skype
Voorbereiding: van te voren stuur je je eetdagboek per mail in (je hebt die voor 2 weken bijgehouden).
Kosten: € 35,- incl. BTW

Voedingspatroon Ultimate Sessie
Doel: Advies voor aanpassen van je voedingspatroon voor optimaal resultaat. Met specifieke aandacht voor lichamelijke klachten. Inzicht in je eetpatroon en je mogelijke valkuilen.
Wat het inhoudt: Je krijgt het ultimate voedingsadvies op papier thuisgestuurd. Verdere persoonlijke begeleiding is mogelijk met Liefdevol Lijf voedingsadvies en coaching.
Type: 1 op 1 voedingsadvies met Liefdevol Lijf
Duur: 1,5 uur in mijn praktijk of via skype
Voorbereiding: van te voren stuur je een zeer uitgebreid intakeformulier en je eetdagboek (dat je voor 2 weken bijgehouden hebt) per mail in. Naar aanleiding hiervan stel ik een uitgebreid voedingsadvies voor. Dit zal gericht zijn op vermindering van je huidige klachten.
Kosten: € 95,- incl. BTW

Liefdevol Lijf voedingsadvies (vervolgconsult)
Doel: Advies voor aanpassen van je voedingspatroon voor optimaal resultaat. Voedingsinterventie, zuur-base herstellen, ontgiften, ontzuren en ontslakken. Een Liefdevol Lijf voedingsadvies wordt altijd voorafgegaan door een Voedingspatroon Ultimate Sessie.
Type: 1 op 1 voedingsadvies met Liefdevol Lijf
Duur: wordt na elke sessie opnieuw afgestemd, in mijn praktijk of via skype
Voorbereiding: wordt besproken tijdens voorgaande sessie
Kosten: € 45,- per uur incl. BTW

Ontgiften, ontslakken, detoxen, ontzuren
Doel: Inzicht in de conditie van jouw lichaam. Met specifieke aandacht voor lichamelijke klachten door de verzuringsgraad van je lichaam. Op basis van meetresultaten van de urine pH-waarde.
Wat het inhoudt: Om de urine pH-waarde opnieuw in balans te brengen, werk ik met de natuurlijke P. Jentschura producten als ondersteuning in het ontgiftingsproces. Verdere persoonlijke begeleiding is mogelijk met Liefdevol Lijf voedingsadvies en coaching.
Type: 1 op 1 meting en advies met Liefdevol Lijf
Duur: maximaal 1 uur in mijn praktijk
Voorbereiding: ochtendurine meenemen naar afspraak. Aan de hand van de pH-waarde wordt bepaald of het noodzakelijk is om eventuele tekorten van vitaminen en mineralen door te meten.
Kosten: € 45,- per uur incl. BTW, exclusief ontgiftingsproducten (afzonderlijk te bestellen).

Meten vitaminen en mineralen
Doel: Inzicht in de vitaminen en mineralen in jouw lichaam. Met specifieke aandacht voor tekorten die tot lichamelijke klachten leiden.
Wat het inhoudt: Met behulp van de Biotensor meet ik welke vitamines en mineralen in onvoldoende mate aanwezig zijn. Aan de hand van de meetresultaten geef ik advies voor het aanvullen van deze tekorten met Dr. Schüssler celzouten. Verdere persoonlijke begeleiding is mogelijk met Liefdevol Lijf voedingsadvies en coaching.
Type: 1 op 1 meting en advies met Liefdevol Lijf
Duur: 1 uur in mijn praktijk
Voorbereiding: niet van toepassing.
Kosten: € 45,- per uur incl. BTW, exclusief vitaminen en mineralen (afzonderlijk te bestellen)

Meten voedingsallergieën of -intoleranties
Doel: Inzicht in mogelijke voedingsallergieën of –intoleranties. Met specifieke aandacht voor allergieën die tot lichamelijke klachten leiden.
Wat het inhoudt: Met behulp van de Biotensor meet ik of er voedingsallergieën of –intoleranties zijn. Aan de hand van de meetresultaten geef ik advies voor mogelijke aanpassingen van je voedingspatroon. Verdere persoonlijke begeleiding is mogelijk met Liefdevol Lijf voedingsadvies en coaching.
Type: 1 op 1 meting en advies met Liefdevol Lijf
Duur: 1 uur in mijn praktijk
Voorbereiding: niet van toepassing.
Kosten: € 45,- per uur incl. BTW

Ondersteuning Bachbloesemremedies
Doel: Ondersteuning bij je lichamelijke en emotionele proces met behulp van Bachbloesemremedies.
Wat het inhoudt: Met behulp van de Biotensor meet ik welke bachbloesems als ondersteuning in dit proces ingezet kunnen worden. Verdere persoonlijke begeleiding is mogelijk met Liefdevol Lijf voedingsadvies en coaching.
Type: 1 op 1 meting en advies met Liefdevol Lijf
Duur: maximaal 1 uur in mijn praktijk
Voorbereiding: niet van toepassing
Kosten: € 45,- per uur incl. BTW.
Een flesje bachbloemsemremedie op maat à € 7,50 incl. BTW.

Liefdevol Lijf Levens Coaching
Doel: Om inzicht te krijgen in de (emotionele) patronen die jouw levensstijl beïnvloeden en hoe je deze – ook met behulp van gezonde voeding – kunt doorbreken.
Wat het inhoudt: Een Liefdevol Lijf Levens Coaching sessie kan heel goed ondersteund worden door bachbloesemremedies, energiehealingen (On-Site Energetics of Reconnective Healing) en samenvallen met voedingsadviessessies.
Type: 1 op 1 coachingssadvies met Liefdevol Lijf
Duur: wordt na elke sessie opnieuw afgestemd, in mijn praktijk of via skype
Voorbereiding: wordt besproken tijdens voorgaande sessie
Kosten: € 55,- per uur incl. BTW

On-site Energetics / Yuen methode
Doel: Ondersteuning bij je lichamelijke en emotionele proces met On-site Energetics. Dit is een energetische techniek waarbij eeuwenoude Chinese Shaolin tempelgenezing gecombineerd wordt met westerse kennis.
Wat het inhoudt: On-site Energetics is een mix van anatomie, fysiologie, energetische techniek, Quantum physica en Qi en Shen Gong training. Met deze nieuwe completere methode is het mogelijk om de dieper gelegen oorzaken van bepaalde problemen op te sporen. Door de ‘wortel’ van het probleem te vinden en weg te halen, is het mogelijk om zowel de fysieke als de emotionele problemen op te heffen met een simpele energetische correctie. Je haalt de energetische oorzaak van het probleem weg. Tijdens de behandeling ligt de cliënt op een massagetafel. Verdere persoonlijke begeleiding is mogelijk met Liefdevol Lijf voedingsadvies en coaching.
Type: 1 op 1 ondersteuning met Liefdevol Lijf
Duur: maximaal 1 uur in mijn praktijk
Voorbereiding: makkelijk zittende kleding tijdens afspraak
Kosten: € 55,- per uur incl. BTW

Reconnective Healing / Reconnectie
Doel: Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum.
Wat het inhoudt: Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnective energie wordt gebruikt: Reconnective Healing en The Reconnection. De laatste wordt in het Nederlands ook wel De Reconnectie genoemd. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. Het verschil tussen Reconnective Healing en De Reconnectie gaat voornamelijk over intentie. De intentie van Reconnective Healing is voornamelijk heling, wat op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau kan plaatsvinden. De intentie van De Reconnectie is om ons helemaal terug te brengen in onze inherente verbinding met het Universum. Dit gebeurt door middel van een twee sessies durende ervaring.
Je kan voor persoonlijke begeleiding verder met Liefdevol Lijf voedingsadvies.
Type: 1 op 1 ondersteuning met Liefdevol Lijf
Duur: maximaal 1 uur in mijn praktijk
Voorbereiding: makkelijk zittende kleding tijdens afspraak
Kosten: Reconnective Healing € 65,- per uur incl. BTW / Reconnectie € 333,- incl. BTW (Dit zijn vastgeztelde prijzen door The Reconnection)

Maatwerk

Alle voorgenoemde programma onderdelen kunnen afzonderlijk maar ook in combinatie met elkaar ingezet worden. Afhankelijk van jouw persoonlijke behoefte.

Meer weten? Bel voor vrijblijvend gesprek 06-24395501 of mail.