Contact

Wil je informatie of een afspraak maken? Bel gerust! Ik wil je graag ontmoeten!

Liefdevol Lijf
Ritska van der Zee

Hoge Werf 31
1674 PH Opperdoes
Tel: 06-24395501
Email: 
info@liefdevollijf.nl

Je kan ook via dit contactformulier je bericht achterlaten.

* verplicht veld
Door de aard van mijn werkzaamheden zal ik niet altijd in staat zijn de telefoon op te nemen. Ik zal contact opnemen zodra dit mogelijk is. Bedankt voor je begrip!

KvK-nummer: 55783821
BTW-nummer: NL187900851B01

Disclaimer
Copyright © 2014 Liefdevol Lijf. De website van Liefdevol Lijf is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt uiterste zorg besteed aan een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van informatie. Liefdevol Lijf is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de op deze website aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.
De teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere onderdelen van deze site vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopiëren, aanpassen, vertalen, bewerken, wijzigen van het geheel of van een gedeelte van deze site, in welke vorm of op welke manier dan ook, is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de eigenaar van het auteursrecht.
Datum laatste wijziging: 20 augustus 2014